COOLS

Over COOLS

Ik ben David

Van gymnast naar marineofficier.  Tussendoor de HTS bezocht en daarna van ingenieursbureau naar aannemer,  van toezichthouder tot vergunningverlener en uiteindelijk projectleider bij de overheid. Bijna twintig jaar ervaring opgedaan in vrijwel alle facetten van het bouwen en ontwikkelen.Ik ben
Trots

Trots op wie ik ben, trots op mijn gezin en trots op mijn werk. Ik ben de 40 gepasseerd, ontwikkel al flink wat grijze haren en mijn (grote) gezin met opgroeiende pubers en klein grut vergt de nodige aandacht. Hoe herkenbaar is dat? Ook daar ben ik trots op!

Begin 2008 mijn grote stap in het diepe, maar niet onbekende: ‘voor mezelf beginnen’. COOLS werd geboren en ik ben er trots op! In één klap werd ik eigenaar, directeur, uitvoerder, administrateur, schoonmaker en klusjesman van mijn éénmanszaak.

Waarom gaat u met mij in zee? Er zijn namelijk veel bureau’s en freelancers die dezelfde diensten aanbieden als ik.

Ik ben COOLS

COOLS is géén grote multinational, géén groot beursgenoteerd ingenieursbureau. Ik doe alles zelf. Van A tot Z. Omdat ik dat kan. En ik ben er trots op! Die trots zien mijn opdrachtgevers terug: een passievolle en energieke adviseur, projectleider en consultant. Betrokken en loyaal.
‘Klant is koning’ is bij mij geen one-liner die uiteindelijk een kostbare dooddoener blijkt te zijn. Ik rust niet voordat u heeft wat u wilt en 100% tevreden bent, mijn gezin begrijpt dat gelukkig.

En nu wilt u vast lezen wat mijn zogenaamde kerncompetenties zijn?

  • Onorthodox, maar met respect voor geschreven en ongeschreven regels en een goed ontwikkeld gevoel voor verhoudingen.
  • Principieel, maar opportunistisch genoeg om dat niet in de weg te laten staan van het doel dat u wilt bereiken.
  • Verbindend, maar met het besef dat sommige compromissen ten koste kunnen gaan van de kwaliteit die u voor ogen heeft.
  • Nauwgezet met oog voor details, maar zonder de grote lijn te verliezen.
  • Menselijk, maar er moeten ook knopen doorgehakt worden om ergens te komen.
  • Loyaal, betrouwbaar en helder in doen en laten

Spreek ik u aan, ga dan met mij in zee! Lees hier wat ik voor u kan betekenen, neem contact met mij op of neem een kijkje bij projecten die ik gedaan heb.